Birecik Belediyesi’nde Coşkulu Bayramlaşma

Birecik Belediyesi’nde Coşkulu Bayramlaşma Birecik Belediyesi, Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Belediye binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Mehmet Begit, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları muhtarlar, vatandaş belediye personeli katıldı. Yoğun ilgi gören törende Başkan Begit, bayramlaşma programına katılan herkese teşekkürlerini sunarak şu ifadelere yer verdi: “Bu mübarek bayramın birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Kurban Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun şekilde hissedildiği özel bir gündür. Bu bayramda aile büyüklerimizle bir araya gelerek onları hatırlamak, onlarla bayramlaşmak hepimiz için büyük bir mutluluktur.” Samimi ve coşkulu bir…

bayramlaşma Belediye Belediye Başkanı Belediye personeli Birecik Mehmet beygit 

Birecik Belediyesi’nde Coşkulu Bayramlaşma
Birecik Belediyesi, Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Belediye binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Mehmet Begit, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları muhtarlar, vatandaş belediye personeli katıldı.

Yoğun ilgi gören törende Başkan Begit, bayramlaşma programına katılan herkese teşekkürlerini sunarak şu ifadelere yer verdi: “Bu mübarek bayramın birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Kurban Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun şekilde hissedildiği özel bir gündür. Bu bayramda aile büyüklerimizle bir araya gelerek onları hatırlamak, onlarla bayramlaşmak hepimiz için büyük bir mutluluktur.”

Samimi ve coşkulu bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreni, ilçe halkı tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.

Birecik Belediyesi’nin bu anlamlı organizasyonu, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmuştur.

Törenin ardından Başkan Begit ve beraberindekiler, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet ettiler.

Birecik’te bayram coşkusu tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Hayat özkesiciler

Önerilen Haberler

Leave a Comment